Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Sinterklaas recepten

De toppers van de Sinterklaas recepten van Pienskeuken in één overzicht. Wat ga jij de komende dagen maken?? Laat het mij weten in een reactie onder dit bericht :-).

Sinterklaas recepten

Suikervrije pepernoten

Samen met de kinderen een bakplaat vol bakken. Tussendoor stiekem van het deeg snoepen. Je huis vult zich met de geur van Sinterklaas. Open haardje aan, warme chocolademelk en een bakje vers gebakken pepernoten. Durf daar maar eens nee tegen te zeggen 🙃suikervrije pepernoten

Als je dan toch pepernoten bakt, maak dan een dubbele portie en maak ook deze pepernoten tiramisu. Het lekkerste is om die in de ochtend te maken voor ‘s avonds. Dan trekt de Amaretto heerlijk in de pepernoten. O, het water loopt nu al mijn mond in terwijl ik dit zit te schrijven ;-).

pepernoten tiramisu

De kidsproof tiramisu maak je speciaal voor de kids. Hier zit geen alcohol in en de room smaakt heerlijk naar chocolade. Hier zullen ze zeker van zitten te genieten.

En deze gezondere gevulde speculaas kan zeker niet ontbreken tijdens de Sinterklaas. Die maak je ook met hetzelfde deeg van de pepernoten. Garneer hem met stukjes noot of hele amandelen. Snij in het gewenste formaat en genieten maar.

Sinterklaas recepten gevulde speculaas

Of de speculaas muffin. Ook zo’n toppertje. Het feestelijke van een muffin met de smaak die hoort bij het feest van Sinterklaas. Deze muffin kan echt niet ontbreken deze dagen.

speculaas muffin

En als klap op de vuurpijl een gewoon simpel suikervrij speculaasje. Gewoon omdat het kan.

suikervrije speculaas Sinterklaas recepten

Veel plezier met bakken en geniet maar van al dit lekkers. Veel plezier bij de voorpret van Sinterklaas.

 

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Sinterklaas recepten
Facebook
WhatsApp
Pinterest