Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Sinterklaas recepten

Pienskeuken / Samen met je kind  / Sinterklaas recepten
sinterklaas recepten

Sinterklaas recepten

Misschien heb jij afgelopen weekend al Sinterklaas gevierd. Maar vandaag en morgen kun je natuurlijk ook nog heerlijke Sinterklaas lekkernijen maken. Trouwens, waarom gevulde speculaas en pepernoten alleen met Sinterklaas. Eigenlijk kun je dit gewoon het hele jaar door eten. Daarom een totaal overzicht van alle Sinterklaas recepten op Pienskeuken.

Sinterklaas recepten

Suikervrije pepernoten

Samen met de kinderen een bakplaat vol bakken. Tussendoor stiekem van het deeg snoepen. En het huis ruikt dan ook meteen heeeeel erg lekker. suikervrije pepernoten

Als je dan toch pepernoten bakt, maak dan een dubbel portie en maak dan ook deze pepernoten tiramisu erbij. Het lekkerst is om die in de ochtend te maken voor ‘s avonds. Dan trekt de Amaretto heerlijk in de pepernoten. O, het water loopt mijn mond in terwijl ik dit zit te schrijven ;-).

pepernoten tiramisu

De kidsproof tiramisu maak je speciaal voor de kids. Hier zit geen alcohol in en de room smaakt heerlijk naar chocolade. Hier zullen ze zeker van zitten te eten.

Een heerlijke suikervrije gevulde speculaas, ook dat kun je maken. Garneer hem met stukjes noot of hele amandelen. Snij in kleine stukjes en genieten maar.

gevulde speculaas

Of de speculaas muffin. Ook zo’n toppertje. Het feestelijke van een muffin met de smaak van Sinterklaas. Echt deze muffin kan niet ontbreken deze dagen.

speculaas muffin

En als klap op de vuurpijl een gewoon simpel suikervrij speculaasje. Gewoon omdat het kan.

suikervrije speculaas

Veel plezier met bakken en geniet maar van al dit lekkers. Fijne Sinterklaas als je het nog gaat vieren.

 

BewarenBewaren

No Comments
Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 40,- Sluiten