Search
Close this search box.

FAQ

Veelgestelde vragen

Pien staat in de keuken op woensdag en vrijdag, klaar om de lekkerste lekkernijen tevoorschijn te toveren.

Op woensdag en vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur kun je bij de deur je bestelling ophalen. Ook kun je een bestelling in de schuur op ons adres vinden. We hebben een handig ophaalplekje daar. Voor verdere vragen, kun je altijd een mailtje sturen. 

No worries! Als je je bestelling niet kunt oppikken tussen 16.00 en 18.00 uur, dan kun je ‘m gewoon in de schuur vinden. We hebben een handig ophaalplekje daar.

Wat een leuk idee! Vertel ons hoeveel je wilt uitgeven, en Pien zal het met liefde en creativiteit voor je inpakken, zodat het een geweldig cadeau wordt. Stuur ons een mailtje om een cadeau kaart te bestellen. 

Vanaf een bestelling ter waarde van € 41,50 krijg je gratis verzending en bij lagere bedragen wordt € 6,50 verzendkosten in rekening genomen.

Zeker! Geef ons een seintje via de ‘Notities’ op de Bestelpagina als je allergieën hebt of een speciaal dieet volgt. Of mail ons naar info@pienskeuken.nl. We zorgen ervoor dat dan alles aangepast wordt tijdens het bakken, zodat je zonder zorgen van onze lekkernijen kunt genieten. 

Normaal maken we producten in de hoeveelheden die je in de winkel ziet. Maar als je iets in kleinere porties wilt, kunnen we dat altijd regelen. Voel je dus vrij om dit even te overleggen door een mail te sturen naar info@pienskeuken.nl!

Als je een lekker recept op Pienskeuken hebt gespot, maar geen zin hebt om het zelf te maken, stuur dan even een e-mail naar info@pienskeuken.nl. Pien kijkt graag of ze het product voor je kan maken.