Wrap met pittig gehakt

Vandaag kwam er een vriend eten en maakte ik deze quesadilla of wrap met pittig gehakt. Je kunt hem ook quesadilla noemen omdat het een dubbelgevouwen wrap is. Hij mocht kiezen tussen een gerecht van Jamie of een wrap. ย Ik had namelijk kippendijen en gehakt uit de vriezer gehaald omdat ik niet wist wat ik wilde maken. Op mijn vraag wat hij wilde eten zei hij: ย “nou, ik ben wel benieuwd naar die quesadilla of wrap met pittig gehakt”. En ik beloofde hem het recept meteen ยดs avonds op mijn blog te zetten. Dus bij deze. Een lekker pittig maar super lekker gerecht.

 

Wrap met pittig gehakt

Dit heb je nodig voor 4 personen
2 kleine wraps of 1 grote wrap per persoon
500 gr gehakt
3 el tomatenpuree (klein blikje)
handje korianderblaadjes (optioneel)
barbecuesaus
geraspte kaas

 

guacamole

 

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak het gehakt rul. Voeg op het eind het blikje tomatenpuree toe en roer goed door.
Haal het gehakt van het vuur. Schep op de ene helft van de tortilla het gehakt, doe er een beetje barbecuesaus over. Strooi er daarna nog de koriander en de geraspte kaas over. Vouw hem dicht. En leg hem in een, met bakpapier of bakmat beklede, ovenschaal of bakplaat.
Ga door totdat je alle wraps hebt gevuld. Leg ze nog ongeveer 10 minuten in de oven totdat de bovenkant lekker krokant is.
Maak in de tijd dat de wrap met pittig gehakt in de oven staan een lekkere guacamole en doe tortillachips in een mooie schaal.
Wanneer je er een lekkere salade bij maakt is dit een volwaardige avondmaaltijd.
Eet smakelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

โœจ

Deel dit recept

Wrap met pittig gehakt
Facebook
WhatsApp
Pinterest