Guacamole vind ik zo’n lekker gerechtje. Heerlijk met tortilla chips, op je broodje of op een wrap. Je hebt op internet heel veel verschillende recepten voor dit groene goedje maar dit recept is makkelijk te maken en ook nog eens erg lekker.
Guacamole
Dit heb je nodig
1 avocado
1 rode peper
5 takjes koriander (meer of minder mag natuurlijk ook)
5 el (plantaardige)yoghurt
kwart citroen
peper
Garnering:
1 tomaat
Zo maak je het
Snij de avocado door en verwijder de pit. Schep met een lepel het vruchtvlees van de avocado uit de schil. Snij de koriander en peper in grove stukken en doe dit samen met de yoghurt en citroen in de foodprocessor. Maal het tot een mooie dikke pap. Doe over in een mooi bakje. Snij een tomaat in kleine blokjes en leg die op de guacamole en zet op tafel.
Je kunt dit gerecht heerlijk als dip eten als je een borrelplank op tafel zet. Serveer er tortillachips bij en/of deze wrap met pittig gehakt. Of smeer deze heerlijke guacamole op een toastje. Ook als beleg op een boterham met een plakje kaas en/of tomaat is dit super lekker.
Eet smakelijk!!
BewarenBewaren
BewarenBewaren
BewarenBewaren