Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Barbecuesaus

Pienskeuken / Basisrecepten  / Barbecuesaus

Barbecuesaus

wrap met pittig gehakt, deze wraps zijn zo super lekker.

Barbecuesaus

Ingrediënten
2 el citroensap
1 ui, gesneden
4 el azijn
125 ml water
2 el honing
1 el mosterd
0,5 tl gemalen peper
1,5 tl zout
0,25 tl cayennepeper
4 el olijfolie
8 el tomaten ketchup
2 el worcestersaus

Zo maak je het
In een steelpan citroensap, ui, azijn, water, honing, mosterd, peper, zout, cayennepeper en olie mengen. Aan de kook brengen en in een open pan 20 minuten zachtjes laten sudderen.
Ketchup en worcestersaus erdoor roeren. Weer aan de kook brengen en van het vuur halen. Overschenken in een pot of fles en tot gebruik in de koelkast bewaren. Deze saus is wel 2 maanden houdbaar.

2 Comments
  • Wim
    juni 23, 2016

    Dus het topic is niet geldig.

  • Wim
    juni 23, 2016

    en wat is honing dan ?
    Ja da tis ook suiker!

Leave a Comment

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten