Wrap met courgette en geitenkaas

Laatst lagen er nog twee wraps in de koelkast en een stukje courgette. Aangezien ik trek had in iets warms voor de lunch bedacht ik om met onder andere deze twee ingrediënten iets lekkers te maken. Om nu te zeggen, tjonge tjonge, wat een ingewikkeld recept. Nou nee, dat is het eigenlijk helemaal niet, maar ik vond het dusdanig lekker dat ik hem toch ga delen met jullie. Dus, hierbij het recept van wrap met courgette en geitenkaas. Hou jij ook zo van gerechten waarbij je wraps gebruikt. Op de pagina wraps staan nog meer heerlijke recepten met wrap.

 

Wrap met courgette en geitenkaas

Dit heb je nodig 
2 wraps
smeerbare geitenkaas
¼ courgette
peper
olie om mee in te vetten

 

wrap met courgette en geitenkaas

 

Zo maak je het
Misschien niet een heel boeiend verhaal om te lezen hoe je deze wrap met courgette en geitenkaas moet maken ga ik toch proberen om er een leuk verhaal van te maken.

Snij de courgette in hele dunne plakjes.
Leg de wraps op je werkblad. Smeer de bovenkant van de wrap in met een dikke laag geitenkaas. Leg nu op de helft van de wrap de plakjes courgette dakpansgewijs over elkaar heen. Doe er een flinke draai peper over en klap de wrap dubbel. Smeer de bovenkant van de wrap in met wat olie. Hierdoor krijg je als je ze in de grillpan legt van die mooie grill streepjes.
Verwarm nu een grillpan voor op het vuur en leg voorzichtig de twee dubbelgevouwen wraps in de pan.  Je kunt natuurlijk ook een koekenpan gebruiken, dan wordt de wrap zonder grill streepjes. Smeer nu de kant waar nog geen olie op zit ook even in met wat olie.
Na een paar minuten draai je de wraps weer voorzichtig om, om de andere kant lekker knapperig en bruin te bakken.
Als de wraps mooie bruine strepen hebben zijn ze klaar.
Leg op een bord, snij een keer doormidden en serveer direct.

Weet je dat deze wrap ook een heerlijk hapje is voor bij de borrel. Snij er dan kleinere puntjes van. Serveer er eventueel nog een chilisausje bij en je avond kan niet meer stuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Wrap met courgette en geitenkaas
Facebook
WhatsApp
Pinterest