Search
Close this search box.
Torito chips

Zelf torito chips maken is erg simpel. Het voordeel is meteen dat je weet welke kruiden erop zit. En je weet meteen of er niet heel veel zout op zit. Echt home made zoals jezelf wil. Ik maak ze vaak van zelf gemaakte wraps maar je kunt er natuurlijk ook kant en klare wraps voor gebruiken.

 

 

Torito chips

Dit heb je nodig
2 tortilla wraps of meer
olijfolie
Mexicaanse kruiden

 

torito chips zelf maken

 

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de wraps doormidden en leg ze op elkaar. Snij ze nog eens doormidden en ga er nu steeds drie-hoekjes van snijden. Soms worden het een beetje vier-hoeken maar dat maakt natuurlijk niet uit. Het gaat om de smaak.
Doe de stukjes in een grote kom en strooi er de kruiden over en voeg een scheutje olijfolie toe. Meng dit alles goed met een spatel. Voeg eventueel nog wat kruiden en olie toe als je het idee hebt dat niet alle wrap ermee bedekt is.
Bedek een bakplaat met bakpapier of bakmat en spreid de stukjes erover. Zorg dat ze zo min mogelijk over elkaar liggen.
Zet 5 minuten in de oven. Hussel even door en zet nog eens 5 minuten in de oven. Kijk uit dat het niet verbrand. Als je tevreden bent haal je de bakplaat uit de oven en laat de torito chips op de bakplaat helemaal afkoelen. Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Super lekker bij deze pittige wrap of bij de borrel met een lekkere guacamole en natuurlijk bij deze heerlijke salsa.

Heb jij dit recept gemaakt?? Laat het mij weten via Facebook of Instagram met #Pienskeuken. Vind ik super leuk!

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Torito chips
Facebook
WhatsApp
Pinterest