Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Wrap met pittig gehakt

Pienskeuken / Hoofdgerechten  / Wrap met pittig gehakt
wrap met pittig gehakt

Wrap met pittig gehakt

barbecuesaus
geraspte kaas

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak het gehakt rul. Voeg op het eind het blikje tomatenpuree toe en roer goed door.
Haal het gehakt van het vuur. Schep op de ene helft van de tortilla het gehakt, doe er een beetje barbecuesaus over. Strooi er daarna nog de koriander en de geraspte kaas over. Vouw hem dicht. En leg hem in een, met bakpapier of bakmat beklede, ovenschaal of bakplaat.
Ga door totdat je alle wraps hebt gevuld. Leg ze nog ongeveer 10 minuten in de oven totdat de bovenkant lekker krokant is.
Maak in de tijd dat de wrap met pittig gehakt in de oven staan een lekkere guacamole en doe tortillachips in een mooie schaal.
Wanneer je er een lekkere salade bij maakt is dit een volwaardige avondmaaltijd.
Eet smakelijk!!

No Comments
Leave a Comment

Pienskeuken is van 12 juli t/m 19 juli gesloten vanwege vakantie. Zaterdag 22 juli duik ik graag de keuken weer voor je in. Sluiten