Wrap met wortelspread

Het is al weer een tijd geleden dat ik een wrap heb gepost. Niet dat wij ze nooit meer eten. Bijna wekelijks komen er uit Pienskeuken wraps. Vaak één die ik al eerder heb gemaakt. Maar het komt ook voor dat het weer een nieuwe variant is. Zoals deze wrap met wortelspread. Ik had namelijk een pot met wortelspread in de koelkast staan die nodig op moest. Dus voegde ik wat andere ingrediënten toe en tadaaa een nieuw recept werd geboren. Je kunt op een wrap eigenlijk van alles doen. Je maakt een lekkere combinatie en rolt het op in de wrap. Een kind kan de was doen. 

Wrap met wortelspread

Ingrediënten voor 4 wraps
4 wraps
4 grote el wortelspread
2 gerookte kippendijen
100 gr feta
4 kleine handjes rucola

Zo maak je het
Om je nu te zeggen dat dit een lastig gerecht is om te maken. Nou, nee eigenlijk niet. Het spreekt voor zich wat je moet doen. Maar voor de zekerheid zal ik het toch even uitleggen.

Smeer op iedere wrap een grote eetlepel wortelspread. Snij de gerookte kip in smalle repen. Snij de feta in stukjes.
Leg op de wortelspread een handje rucola. Rangschik de kip en de feta erover. Rol de wrap strak op. Als je deze wrap niet direct opeet, wikkel hem dan op in een stukje plastic folie of aluminiumfolie en bewaar in de koelkast.
Deze wrap met wortelspread kun je prima als lunch meenemen naar school of werk. En wanneer je de opgerolde wrap in 4 tot 5 stukken snijdt heb je een heerlijk hapje voor bij de borrel. Met deze wrap kun je dus alle kanten op. Wanneer eet jij deze wrap??

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Wrap met wortelspread
Facebook
WhatsApp
Pinterest