Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Wrap met gekruide kip

Iedere week worden er wel wraps gemaakt in Pienskeuken. Ze variëren van warm tot koud, gevuld met vlees, vis of met iets vegetarisch. Gisteren werd het een wrap met gekruide kip. Hiervoor gebruikte ik vegetarische kipstukjes van Vivera, maar met echte kip is deze wrap ook heerlijk.  Het werd een heerlijke wrap waar wij lekker van hebben zitten smullen. Ben je enthousiast over deze wrap? Probeer ook eens andere wraps van Pienskeuken. Bij deze wrap aten wij aten nog een wortelsalade. Een andere salade smaakt er ook prima bij. Deze hoeveelheid is voor 2 personen genoeg, eet je er met 3 personen van, maak er dan zeker nog een salade bij, anders is het te weinig.

 

Wrap met gekruide kip

Dit heb je nodig voor 4 wraps (2 tot 3 personen)
4 super soft wraps
175 gr (vega) kipstukjes
1 tl tikka masala
1 rode paprika
3 el geitenkaas
1 avocado
scheutje yoghurt
1 tl korianderpoeder

 

wrap met gekruide kip

 

Zo maak je het
Om de kip te kruiden meng je de kip met tikka masala.
Doe wat olie in een koekenpan en bak de stukjes kip rondom bruin. Snij de paprika in reepjes. Verwijder de pit uit de avocado en lepel het vruchtvlees eruit en doe in een kom.
Prak met een vork fijn en meng de yoghurt en de korianderpoeder erdoor.
Leg een wrap op je werkblad en smeer de helft in met geitenkaas en de andere helft met de guacamole. Verdeel stukjes paprika erover en een gedeelte van de gekruide kip. Rol de wrap strak op.
Bewaar afgedekt in de koelkast totdat je deze heerlijke wrap met gekruide kip gaat eten.

Serveer deze heerlijke wrap eens bij een borrel. Rol de wrap dan strak op, snij de wraps in stukjes en prik er een vrolijke prikker in. Leg op een bordje en aanvallen maar. Zeker weten dat het bordje zo leeg is ;-).

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Wrap met gekruide kip
Facebook
WhatsApp
Pinterest