Top 5 maart

Via Google Analytics kan ik zien welke pagina’s er (wereldwijd) worden bezocht. Maandelijks komen er mensen via google of rechtstreeks een bezoek brengen op Pienskeuken.nl. En welke pagina’s worden dan bezocht? Deze maand daarom een Top 5 maart van de meest bezochten pagina’s van het blog. Ik ben benieuwd welk van deze toppers jouw nummer 1 is. Laat het mij weten in een reactie onder dit bericht. Of misschien heb jij wel een heel andere nummer 1. Laat je mij dat dan ook weten ;-). ?

Top 5 maart

5. Paprika spread. Een heerlijke spread voor op brood, voor bij de borrel of als bijgerecht bij een uitgebreide maaltijd.
paprikaspread

4. Zelf kip roken. Ik ben benieuwd of er binnenkort toch eens iemand van het aanbod gebruik komt maken om samen met mij kip te roken in mijn rookoven.
kip roken in rookoven

3. Bijna net zoveel bezoekers als nummer 2 is deze topper. Een ovenschotel met zoete aardappel en sperziebonen. Hij is hier in huis ook één van onze favorieten.
top 5 maart

2. Kippeling. Nee niet te verwarren met kibbeling. Kippeling is zoals je zult begrijpen van kip gemaakt. Dit hapje is heerlijk voor bij de borrel of een buffet. Hier blijf je van eten ;-).
top 5 maart

En de nummer 1!! HAMBURGER KRUIDENZou het door het mooie weer komen of gewoon omdat mensen graag home made hamburgers eten. Het recept is goed voor 1 kilo gehakt. Maak je meteen een voorraadje voor in de vriezer.
top 5 maart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Top 5 maart
Facebook
WhatsApp
Pinterest