Top 5 van april

Vorige maand ben ik begonnen om aan het eind van de maand een top 5 te publiceren. Daar kreeg ik positieve reacties op, dus iets later dan ik zelf wilde een top 5 van de afgelopen maand. Welke recepten bezochten jullie allemaal op Pienskeuken.nl? De top 5 van april is niet heel veel anders dan van vorige maand alleen zijn de plekken wat veranderd van verschillende recepten en is er een nieuw recept binnen komen wandelen. Lees snel verder om te weten welk recept nieuw in de top 5 is. 

Top 5 van april

1. Op nummer 1 is blijven staan de home made hamburger kruiden. Jullie houden dus ook van hamburgers zo te zien.

2. Je kunt duidelijk zien dat het de tijd van de asperges is en dat mensen zich dan afvragen of je met die enorme hoeveelheid schillen nog iets kunt maken. Ja hoor, mijn heerlijke soep van aspergeschillen kun je zeker eens proberen. Deze soep is iets bewerkelijker dan je van Pienskeuken bent gewend maar het is het werk zeker waard, Super lekker is deze soep.

3. Het bericht vaak bekeken hoe je zelf kip kunt roken. In Pienskeuken wordt dit ook vaak gedaan, en ik denk dat ik weet waarom dit bericht zo hoog scoort. Als je eenmaal zelf gerookte kip eet, wil je nooit meer anders ;-).

4. Zelf gemaakte kippeling moet je echt snel eens maken. Niet te verwarren met kibbeling. Kippeling maak je zoals het woord al laat zien van kip. Heerlijk bij de borrel dus maak het eens als je vrienden op bezoek krijgt. Echt zo lekker. En denk nou niet, dat is mij veel te vet home made kippeling. Deze kippeling bak je gewoon in de oven of de actifry.

5. De schotel van zoete aardappel en sperziebonen blijft ook een toppertje. Een schotel die je van te voren kunt maken en alleen nog in de oven hoeft af te bakken. En de smaak is mega goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Top 5 van april
Facebook
WhatsApp
Pinterest