Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Snelle pasta met geitenkaas en honing (v)

In januari deed ik voor het eerst mee aan een foodblogswap. Wat houdt dat in. Dat zal ik vertellen. Je wordt gekoppeld aan een andere foodblogger. Van zijn of haar blog kies je een recept en daar geef je een eigen draai aan. Deze maand mocht ik iets koken van  het blog van Anne-Marie van Myhappykitchen. Mijn oog viel op een snelle pasta met geitenkaas en honing. Die smaak combinatie leek mij wel erg lekker. Anne-Marie deed uitgebakken spekjes door haar snelle pasta. Mij leek het lekker om er een vegetarische variant van te maken. Ik maakte deze snelle pasta met geitenkaas als lunch.Ik had ruim genoeg aan de 50 gram pasta, maar ik ben niet een hele grote eter.  Als je het op een groot bed rucola legt, kun je er een prima avondmaaltje van maken.

Snelle pasta met geitenkaas en honing

Ingrediënten voor 1 persoon
50 gr pasta
75 gr geitenkaas
2 handjes gekraakte walnoten
1 el honing

Zo maak je het
Kook de pasta zoals op de verpakking staat. Giet af en doe in een schaal.
Snij de geitenkaas in kleine stukjes en voeg bij de pasta.
Maak de walnoten iets kleiner. Zet een koekenpan op het vuur en strooi daar de walnoten in. Blijf goed schudden met de koekenpan. Als de walnoten een beetje bruin beginnen te worden zet je het vuur uit. Schep nu de honing over de noten en roer alles goed door. Schenk de warme walnoten over de pasta en meng nog even goed door. Je kunt deze pasta warm eten maar koud is hij ook erg lekker.
Eet smakelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Snelle pasta met geitenkaas en honing (v)
Facebook
WhatsApp
Pinterest