Sla met mango en feta

Inhoudsopgave

Met dit zonnige weer vind ik een lunch met een frisse salade echt een feestje. Deze salade met mango en feta past prima bij een zonnige dag. Door het zoute van de feta, het zoete van de mango en de combinatie van alle ingrediënten bij elkaar vind ik de smaak hiervan zo goed. Een bijkomend voordeel is dat hij ook nog eens super gezond is. Ik schep nog een bordje op van deze sla met mango en feta.

sla met mango en feta

Ingrediënten voor 2 à 3 personen
¼ ijsbergsla
½ mango
100 gr feta
1 tomaat
handje cashewnoten
1 el zonnebloempitten
1 el lijnzaad
sap van ½ citroen
3 el olijfolie extra vierge
1 el balsamico azijn
1 tl knoflookpoeder
1 el honing

Zo maak je het
Maak een dressing van de olie, azijn, citroen, knoflookpoeder en honing.
Snij de ijsbergsla klein, schil de mango en snij de helft van het vruchtvlees in stukjes. Snij de feta en de tomaat in stukjes. Meng alles goed door elkaar. Strooi de zaden en noten over de salade en serveer.

Eet smakelijk!

sla met mango en feta

Tip:  Ook heerlijk op een Italiaanse bol of ander hard broodje.

Heb jij sla met mango en feta gemaakt?? Laat het mij weten via Facebook of Instagram met #Pienskeuken. Vind ik super leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Sla met mango en feta
Facebook
WhatsApp
Pinterest