Ravigotesaus is een heerlijke basissaus die je lekker bij vlees en vis kunt eten. Ook als basis door een frisse groene salade is het heerlijk. Je kunt het als dip eten met stukjes wortel, komkommer of andere rauwe groente. En als klap op de vuurpijl kun je deze saus eten bij deze heerlijke kippeling. Je maakt het supersnel als je een keukenmachine of blender hebt. In een afgesloten bakje is het ook wel een klein weekje houdbaar in de koelkast.
Ravigotesaus
Ingrediënten
2 el zure room of yoghurt
4 el mayonaise
1 sjalotje
1 teentje knoflook
verse peterselie
verse bieslook
2 augurken
10 kappertjes
peper en zout
Zo maak je het
Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pulse (steeds even draaien, dus niet achter elkaar de machine laten draaien) tot een mooie saus.
Waar ga jij deze ravigotesaus bij eten??Laat het mij weten via Facebook of Instagram met #Pienskeuken. Vind ik gewoon leuk!
Eet smakelijk!