Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Paprika tapenade

Pienskeuken / Basisrecepten  / Paprika tapenade
paprika tapenade

Paprika tapenade

lekkere wrap met gerookte makreel   met gerookte makreel. En de volgende dag at hem koud op mijn boterham met kaas. Echt alle kleren was hij SUPER. Gewoon maken dus en oordeel zelf maar.

Paprika tapenade

Ingrediënten voor een schaaltje
2 rode paprika’s
50 gr cashewnoten
3 teentjes knoflook
2 tomaten
2 tl ketoembar
3 el olijfolie
½ rode peper

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de paprika’s door midden en verwijder de zaadlijsten. Snij de tomaten doormidden en verwijder het vruchtvlees. Verwijder de pitten van de rode peper.
Besprenkel de paprika aan de buitenkant met wat olijfolie en leg met de bolle kant naar boven in een braadslee of ovenschaal. Rooster de paprika’s 20 minuten in de voorverwarmde oven. Voeg dan de knoflook, tomaten en rode peper toe. En rooster dit samen met de paprika ongeveer 20 minuten. Strooi dan de cashewnoten bij de groente in de braadslee en rooster nog eens 8 minuten.
Pak de braadslee uit de oven en laat afkoelen. Verwijder de schilletjes van de paprika en de tomaten. Doe alle ingrediënten in de keukenmachine of blender. Voeg de olijfolie en ketoembar. Draai hier een egale tapenade van. Proef de tapenade en voeg naar smaak nog wat zout en peper toe Roer alles goed door.

Deze tapenade is heerlijk als lekkere dip, op een stokbroodje of gewoon op je boterham met kaas. Door en door koud is deze tapenade nog lekkerder.
Ik maakte er ook een lekkere wrap met gerookte makreel mee. Echt super lekker.
Zeker weten dat je nooit meer tapenade uit de winkel zult eten als je deze hebt geproefd.
Dit is gewoon GENIETEN!!

paprika-tapenade-1-pk

 

BewarenBewaren

No Comments
Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,- Sluiten