Search
Close this search box.
Panini met zalm en geitenkaas

Vers gemaakt panini brood is echt zo lekker. Ik heb er altijd wel een aantal in de vriezer liggen. Even ontdooien, lekker beleggen, in de plaatgrill en smullen maar. Deze panini met zalm en geitenkaas komt hier regelmatig op tafel. De combinatie van smaken is zo lekker. Nog een voordeel is dat, wanneer je de panini broodjes al op voorraad hebt, dit gerecht binnen 15 minuten op tafel staat. Dat is nog eens super snel. Dus een prima lunch voor in het weekend als je zin hebt in iets lekkers maar niet al te lang in de keuken wilt staan. Succes verzekerd!! 

Panini met zalm en geitenkaas

Ingrediënten voor 2 personen
2 panini broodjes
100 gr gerookte zalm
plakjes geitenkaas
2 bosui
blaadjes basilicum

Zo maak je het
Snij de panini broodjes voorzichtig overlangs door.
Snij de bosui in ringen, snij een aantal plakjes geitenkaas af.
Beleg de de broodjes met de zalm, geitenkaas, bosui en blaadjes basilicum.
Leg de bovenkant van het broodje er boven op. Laat de contactgrill of het tosti ijzer goed warm worden. Leg de broodjes er in en druk het apparaat dicht. Bak dit ongeveer 5 minuten totdat de kaas lekker gesmolten is.
Snij door midden en GENIET van je homemade panini met zalm en geitenkaas!

En als je nu nog trek hebt in een belegde panini, kun je een panini met brie, kip en courgette  proberen. Deze is ook zo ontzettend lekker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Panini met zalm en geitenkaas
Facebook
WhatsApp
Pinterest