Search
Close this search box.
Gnocchi met pesto en gedroogde tomaten (v)

Vandaag niet echt een heel recept maar wel een heerlijke tip voor een lekkere lunch. Maak eens gnocchi met pesto en gedroogde tomaten. En heb je liever gnocchi als avondeten, leg dan voordat je je bord opschept een flinke hand rucola op je bord. Samen met de gnocchi heb je dan een goede maaltijd. Die combi is ook heel erg lekker. Het grappige vind ik dat dit recept hoofdzakelijk bestaat uit allemaal zelf gemaakte ingrediënten. Er ligt bij ons standaard wel een portie gnocchi in de vriezer, maar je kunt als je dat niet ziet zitten ook kant en klare gnocchi kopen hoor ;-). En pesto en gedroogde tomaten staan altijd wel in je koelkast. Dit maaltje eten we wanneer we niet veel tijd hebben om uitgebreid in de keuken te staan.

Gnocchi met pesto en gedroogde tomaten

Ingrediënten voor 2 personen
100 gr gnocchi
3 el pesto
3 el gedroogde tomaten
geraspte Parmezaanse kaas
2 flinke handen rucola (optioneel)

Zo maak je het
Kook water en schenk dit in een pan en doe de (bevroren) gnocchi in de pan.
Strooi een snuf zout in het water.
Snij de gedroogde tomaten in stukjes en zet apart. Als de gnocchi boven komt drijven is het goed. Gebruik een schuimspaan om de gnocchi uit de pan te halen en doe de gnocchi in een schaal. Doe de pesto en klein gesneden gedroogde tomaten erbij. Meng alles goed door.
Je kunt deze maaltijd op een flink bed rucola leggen, maar dat hoeft niet perse. Eet je hem zonder salade dan schep de gnocchi op je bord en rasp er nog een lekker veel Parmezaanse kaas over.
Eet smakelijk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Gnocchi met pesto en gedroogde tomaten (v)
Facebook
WhatsApp
Pinterest