In Pienskeuken is het al jaren traditie dat er met Pasen een heerlijk Paasbrood met spijs op tafel staat. Het brood wordt nog lekkerder als je het besmeert met een beetje roomboter. Het blijft voor mij een gebakje hoor! Een eiersalade mag ook niet ontbreken. Ik zette een aantal Paas recepten op een rijtje die je prima tijdens het Paasontbijt, Paasbrunch of het Paasdiner op tafel kunt zetten. Uit ervaring weet ik dat iedereen heerlijk kan smullen. Welk recept ga jij maken??
Paas recepten
Een frisse eiersalade.
Als je dit Paasbrood eenmaal hebt geproefd koop je nooit meer een kant en klaar brood in de winkel. Het is even een werkje maar dat is het zeker waard. Het spijs maak je ook zelf en is, zoals je van Pienskeuken bent gewend, zonder geraffineerde suiker.
Deze kip kerrie saladeย is heerlijk op een broodje of op een toastje bij de borrel.
Als voorafje of bij de brunch een zalm hapje met een fluweel zachte avocado creme.
Nu het volop asperge tijd is, is deze aspergetaart een juweeltje op tafel.
En ten slotte echte Paas muffins. Vrolijke eiermuffins mogen niet ontbreken tijdens Pasen.
Allemaal heerlijke en gezonde recepten. En alles kun je van te voren voor bereiden en staat op het moment dat je aan tafel gaat ook zo op tafel.
Fijne Paasdagen allemaal!
Liefs, Pien