Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Best gelezen recepten van 2017

Op de eerste dag van het nieuwe jaar wil ik toch nog even terugkijken op een geweldig 2017. Jullie hebben zoveel recepten gelezen op Pienskeuken. Echt super gaaf. Dank jullie wel! Vandaag een overzicht van de best gelezen recepten van het afgelopen jaar. Stuk voor stuk allemaal top recepten. En voor het 2018 wens ik je een mooi, gezond en liefdevol jaar toe.

Liefs Pien 

Best gelezen recepten van 2017

Hamburger kruiden

Een heerlijke kruidenmix om zelf hamburgers te maken. Zelf gemaakte burgers zijn zoveel lekkerder. Voeg deze hamburger kruiden dus ook toe aan je kruidenrekje.

best gelezen recepten

Zelf kip roken

Het is even werk, maar de smaak is ongelofelijk lekker. Gerookte kip kun je bij zoveel recepten gebruiken. Snij het klein en doe het door de pasta of een lekkere frisse maaltijdsalade.

jaaroverzicht

Kippeling uit de oven

Zeker weten dat je hiermee veel mensen blij mee maakt tijdens oudejaarsavond. Maar ook op een andere moment is deze kippeling aan te raden. Gewoon naast een lekkere salade of aardappelen en groente. Het kan allemaal.

kippeling zelf maken

Zoete aardappel sperziebonen schotel 

De combinatie van alle ingrediënten is zo lekker. Deze schotel staat hier regelmatig op tafel. Maak deze schotel ook eens met vegetarische spekreepjes. Ook ontzettend lekker. Je proeft eigenlijk geen verschil.

ovenschotel sperziebonen spek

Jamie saté

In Pienskeuken wordt Jamie saté heel regelmatig gegeten. Zelfs vrienden die komen eten vragen of ik deze saté wil maken. Een voordeel is dat je het kunt voorbereiden. Op het moment dat de visite er is schuif je de schotel de oven in en je kunt weer gaan zitten.

Jamie saté met noedels

Wat was jouw favoriete recept van 2017. Laat het mij weten via Facebook of Instagram met #Pienskeuken. Vind ik super leuk!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Best gelezen recepten van 2017
Facebook
WhatsApp
Pinterest