Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Kikkererwten salade

Pienskeuken / Lunch  / Kikkererwten salade
kikkererwten salade

Kikkererwten salade

naanbrood . Of neem de volgende keer aardappels uit de oven. Ik weet zeker dat deze combi ook super lekker is met deze salade.
Eet smakelijk!!

Tip: Neem ook een kijkje bij alle andere deelnemers die iets lekkers maakte met de spullen uit de Mysterybox. De linkjes staan hieronder. Ik ben benieuwd wat jullie van deze recepten vinden.

Kitchentablehappiness maakte een linzensalade met sinaasappel en avocado.  Katrinsfavorierenrecepten een  kikkererwtenburger. Johanneke van bijna net zo lekker als thuis een avocadomouse met koffiekruim. Annelies van een lepeltje lekkers maakte   rode linzensoep met knapperige kikkererwten. Op uit de pan van San lees je avocado sinaasappel humus die Sanne maakte. Stephanie van Greatlittlekitchen een koffiebrownie met avocado. Marloes van spruitjes zijn niet vies schreef een heerlijke linzen kikkererwtenburger met avocadosaus en sinaasappel.

BewarenBewaren

2 Comments
 • Sanne
  februari 17, 2016

  Hmmm, klinkt als een heerlijke salade!
  Die ga ik zeker een keer maken. Lijkt me een perfect lunch gerecht.

 • Johanneke
  februari 15, 2016

  Hoi Pauline, salades met kikkererwten blijven lekker. Jouw variant met avocado en sinaasappel is ook lekker kleurig. Ik ging met de mysterybox de zoete kant op: een mousse met avocado en erbij koffiekruim en gekarameliseerde Leuk dat je ook mee deed.
  Groeten Johanneke

Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,- Sluiten