Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Groente pannenkoeken voor de hartige trek

Pienskeuken / Hoofdgerechten  / Groente pannenkoeken voor de hartige trek
groente pannenkoek

Groente pannenkoeken voor de hartige trek

wortelsalade en ik kan je zeggen, dat smaakte prima. De mislukte pannenkoeken bewaarde ik voor de dag daarna voor de lunch wat eten weggooien vind ik echt zo niet nodig. Je kunt natuurlijk elke groene groente gebruiken i.p.v. de raapstelen. Spinazie, andijvie, wat jij wilt. Leef je maar lekker uit.

Groente pannenkoeken

Ingrediënten voor 4 personen
300 gr groente
200 ml melk
2 eieren
100 gr speltmeel (maar neem gerust een andere meelsoort)
beetje zout

Zo maak je het
Was de groente en laat goed uitlekken. Droog het eventueel door het in een schone theedoek te doen of wanneer je een sla centrifuge hebt, gebruik je die :-).  Doe de groente in de keukenmachine en snij klein.  Het moet echt heel klein zijn.
Doe in een beslagkom en voeg de rest van de ingrediënten toe. Roer dit goed door. Laat een koekenpan goed warm worden en schenk er een beetje boter in. Schep nu kleine hoopjes beslag in de koekenpan en smeer het een beetje uit. Laat op een middel hoog vuur gaar worden. Draai de pannenkoek voorzichtig om als de bovenkant helemaal droog is.
Bak de andere kant bruin en serveer direct met een bijvoorbeeld deze lekkere wortel salade. De pannenkoeken die je overhebt, bewaar je afgedekt (met bijenwasdoek) in de koelkast voor de dag erna natuurlijk.

Eet smakelijk!

 

No Comments
Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,- Sluiten