Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Gnocchi met rucola, zalm en tomaat

De Italiaanse keuken is een van de favoriete keukens in huize Pienskeuken. Er wordt wekelijks wel een Italiaanse gerecht gemaakt.  Van pasta tot overheerlijke gerechten met gnocchi. Regelmatig maak ik een voorraadje gnocchi die ik in kleine porties invries. Dan heb ik snel een heerlijk maaltje op tafel staan als ik niet zo veel tijd heb om uitgebreid te kokkerellen. Zo ontstond deze vrolijke gnocchi met rucola, zalm en tomaat op een avond met tijdnood. Toen we het zaten te eten waren we dik tevreden. Het was een voedzame maaltijd. Het is niet heel ingewikkeld om te maken maar ik zal je toch in het kort vertellen hoe je het maakt.

 

Gnocchi met rucola, zalm en tomaat

Dit heb je nodig voor 2 personen
250 gr gnocchi
200 gr gerookte zalm
60 gr parmezaanse kaas
2 tomaten (of 15 cherrytomaten)
2 handjes rucola
1 el pesto

 

gnocchi met rucola en tomaat

 

Zo maak je het
Kook de gnocchi zoals in het recept staat beschreven. Heb je gnocchi gekocht in de winkel lees dan de beschrijving op de verpakking. Zodra de gnocchi boven komt drijven schep je het met schuimspaan uit de pan en doe in een grote schaal.
Snij de gerookte zalm en tomaat in stukjes. Voeg dit samen met de pesto en de parmezaanse kaas toe aan de gnocchi en roer alles voorzichtig door totdat alles goed gemengd is.

Doe wat parmezaanse kaas in een klein schaaltje en zet op tafel. Schep de salade op je bord en garneer met nog een beetje parmezaanse kaas en Geniet!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

✨

Deel dit recept

Gnocchi met rucola, zalm en tomaat
Facebook
WhatsApp
Pinterest