Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Heksenkaas

Pienskeuken / Basisrecepten  / Heksenkaas

Heksenkaas

Een super snel smeerseltje of dip. Heksenkaas is een veelzijdig gerechtje voor op brood of voor bij de borrel als lekkere dip. Smeer het op een broodje voor de lunch met een beetje komkommer of tomaat. Of bij de borrel met een lekker toastje. Met een paar simpele ingrediënten draai je dit zo in elkaar. En wil je nog een beetje meer pit, meng er dan een teentje knoflook door. Echt super lekker :-).

Heksenkaas

Ingrediënten voor een bakje
150 gr monchou
2 el Griekse yoghurt
1 el mayonaise
1 tl honing
4 takjes peterselie
2 bosui
zout

Zo maak je het
Ik kan nu weer een heel omslachtig verhaal typen hoe je deze heerlijke heksenkaas maakt, maar dat is zonde. Je doet alle ingrediënten in de keukenmachine en draait er een lekkere romige smeerseltje en dippie van. Over en uit.

Serveer dit met stukjes schoon gemaakte wortel, komkommer of andere rauwkost. Op een stokbroodje smaakt het ook super lekker. Of dip er een lekker toastje in. Ook zeker een aanrader. Te veel om op te noemen. Eet dit gewoon wanneer je wilt omdat het zo lekker is 🙂

Wanneer je het luchtdicht en in de koelkast bewaard blijft het zeker 1 week goed. Zeker weten dat hij dat niet haalt. Deze heksenkaas is al veel eerder op 🙂

heksenkaas

No Comments
Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,- Sluiten