Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Gevulde portobello

Pienskeuken / Bijgerechten  / Gevulde portobello
gevulde portobello

Gevulde portobello

ovengedroogde tomaten
10 kastanje champignons
1 sjalot
1 teen knoflook
flinke draai peper
klein handje geraspte Parmezaanse kaas

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Borstel de portobello’s en de kastanje champignons schoon met een borsteltje of een stukje keukenrol.
Haal de steeltjes uit de portobello en snij klein. Snij ook de kastanje champignons in stukjes. Snipper de ui en de knoflook.
Fruit de ui en knoflook even aan in een koekenpan met een scheutje olie. Voeg de gesneden champignons samen met de klein gesneden steeltjes toe. Doe er nog een flinke draai peper bij.
Haal met een lepeltje de sporen uit de portobello.
Vet een ovenschaal in. Schep een lepel ovengedroogde tomaten in elke portobello. Daarop verdeel je het champignon mengsel. Rasp er een beetje Parmezaanse kaas over en schuif in de oven.
Het ligt eraan hoe dik de portobello is. Bij mij was er één portobello al na 15 minuten gaar, de ander moest er echt wel 25 minuten in staan.
Eet hier een lekkere frisse salade bij en je hebt weer een voedzame maaltijd die ook nog eens vegetarisch is. Het kan echt geen kwaad om af en toe een dag geen vlees te eten.
Super lekker!!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

No Comments
Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,- Sluiten