Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Wrap met kip en pesto

Pienskeuken / Hartig  / Wrap met kip en pesto
wrap met kip en pesto

Wrap met kip en pesto

pesto
2 tl pijnboompitjes
2 el Parmezaanse kaas
peper en zout

Zo maak je het
Kruid de kipfilet met peper en zout en grill deze aan weerszijden goudbruin, net zolang tot de kip gaar is.
Stoom ondertussen de tortilla’s een paar seconden in de magnetron zodat ze wat zachter worden. (Ik warmde de wraps eerst even op de skottel voordat ik de kip ging bakken). Smeer de wraps vervolgens in met een laagje pesto.
Verdeel de sla en de pijnboompitjes (wanneer je de tijd hebt kun je deze ook eerst roosteren, daar worden ze lekkerder van!) over de pesto.
Verdeel de kip over de wrap.
Rol de tortilla op en snijd doormidden of in meerdere rolletjes. Serveer direct of bewaar ze in een afgesloten bakje in de koelkast tot je ze gaat eten.
Deze lekkere wrap met kip en pesto kun je natuurlijk ook bij de borrel serveren, of mee nemen naar je werk voor de lunch

2 Comments
  • valerie
    november 19, 2015

    Hallo Paulien,

    ik kook nu de wrap met kip en pesto. ik vond het heel leuk op kookles ik hoop dat er nog zoiets komt.

    groetjes Valerie,

Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,- Sluiten