Wrap gerookte makreel

 Zoals jullie al wel weten staan er in Pienskeuken vaak wraps op het menu. Je kunt ze met van alles vullen en eigenlijk is het altijd snel klaar. Standaard liggen er bij ons wraps in de kast of vriezer. Vaak eten we ze warm maar koud zijn ze ook erg lekker.  Zo maakte ik deze wrap gerookte makreel. Een simpel en snel maaltje voor in het weekend. Je hoeft er niet lang voor in de keuken te staan. Ook lekker om mee te nemen naar je werk, een picknick of als hapje bij de borrel. Het enige wat je even warm moet maken zijn de wraps, dan kun je ze makkelijker rollen. 

Wrap gerookte makreel

Ingrediënten voor 2 personen
4 tortilla wraps
100 gr gerookte makreel (gefileerd)
½ gele paprika
3 wortels
3 bosuitjes
3 el paprika tapenade
1 el kappertjes
2 handjes rucola

Zo maak je het
Schil de wortel en snij in dunne reepjes. Verwijder de zaadlijst van de paprika en snij ook in dunne reepjes.
Snij de bosui in stukken en doe de bosui samen met de gerookte makreel (check even of er nog een verdwaalde graat in zit)  in de keukenmachine. Laat kort draaien. Het hoeft geen puree te worden. Je moet de bosui er nog in terug kunnen vinden.
Verwarm iedere wrap 10 seconden in de magnetron. Doe het vismengsel in een grote kom en voeg de paprika tapenade en kappertjes toe. Meng alles goed door.
Smeer nu op iedere wrap een grote schep van het mengsel en smeer het uit over de wrap. Leg er wat rucola op en reepjes paprika en wortel. Rol stevig op. Maak je de wraps van te voren, wikkel ze dan in een stuk aluminium folie en zet de wraps totdat je gaat eten in de koelkast. Eet je dit bij de borrel. Zet ze dan tot gebruik in de koelast en snij ze op het laatste moment door met een scherp mes. Steek er een cocktailprikker in en geniet ervan. Eetsmakelijk!!

wrap gerookte makreel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Wrap gerookte makreel
Facebook
WhatsApp
Pinterest