Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Femme

Jullie zullen wel denken “Femme”, wat een rare naam voor een recept. Maar vandaag deel ik met jullie een persoonlijk verhaal, iets wat ik niet vaak doe, maar voor dit verhaal maak ik een graag uitzondering.

Femme

Femme is mijn buurvrouw (nou ja, niet echt buurvrouw, maar van een paar huizen verder). Zij kreeg in 2016 de diagnose borstkanker. Voor die tijd zeiden we elkaar goedendag als we buiten waren en maakten we af en toe een praatje. Eind 2016 sprak ik haar buiten aan en vroeg hoe het met haar ging. Ze had een muts op, ze tilde een stukje van haar muts op en zei: Niet zo goed, kanker dus.

Ik schrok en wist even niets te zeggen. Ik gaf aan dat als ik wat voor haar kon doen ik haar graag wilde helpen. Het afgelopen jaar heb ik regelmatig iets lekkers afgegeven bij haar of aan haar deur gehangen. Afgelopen zomer vertelde ze mij dat ze met de Alpe d’HuZes mee ging doen. Voordat Femme ziek werd liep ze ook hard en ze heeft inmiddels de draad weer goed opgepakt. Ze gaat naar de sportschool en is het hardlopen ook aan het uitbreiden.

Ze heeft het afgelopen jaar gevochten tegen haar ziekte en ze wil, door met dit evenement mee te doen, iedereen bedanken die haar de afgelopen tijd heeft gesteund. Toen zij mij dat vertelde was ik wederom geraakt door haar wilskracht en instelling. Volmondig zei ik dat ik haar zou sponsoren. In ieder geval met de welbekende energy bars om mee te nemen tijdens de beklimming maar Pienskeuken wil haar ook financieel sponsoren. Daarom gaat vanaf deze maand tot eind maart 2018 20% van de omzet van de verkochte producten uit Pienskeuken naar Femme haar Alpe d’HuZes.

Lees haar verhaal en steun haar. Zelf krijg je 10% korting bij iedere bestelling met de kortingscode Femme

Femme schreef op haar beurt ook een blog over mij.

Wil jij niets bestellen maar haar wel sponsoren, dat kan natuurlijk

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Femme
Facebook
WhatsApp
Pinterest