Receptenmaker met verrassing

Receptenmaker

Eerder schreef ik al een blog over de  Receptenmaker app.
Ik ben zo ontzettend blij met deze app. Het is mijn eigen digitale kookboek/schrift. Tijdens het koken ligt de I-pad of telefoon op het aanrecht als kookboek.  Je kunt snel even een recept aanpassen. Je eigen foto erbij zetten. Er zit een functie op om het recept aan te passen voor meer of minder mensen. En voor de kosten hoef je het ook niet te laten. De eerste 10 recepten zijn gratis. Dan kun je kijken hoe het werkt en of jij het net zo’n top app vindt als ik. Daarna betaal je € 1,99 om nog eens 100 recepten toe te voegen.
Er is weer een nieuwe update gekomen met een onwijs fijne aanvulling. Je kunt nu direct van iedere website een recept toevoegen in je eigen kookboek. Je kopieert de url, voegt dit in het nieuwe recept. Je selecteert de teksten die bij de ingrediënten en bereiding hoort. Opslaan. Klaar. Inclusief de foto, en brongegevens. Echt SUPER.

Ik krijg regelmatig de vraag of volgers mijn recepten makkelijk kunnen opslaan. Nu dat kan dus heel simpel met de Receptenmaker app.

Nu de verrassing:
– schaf voor € 1,99 de app aan.
– stuur de ontwikkelaar een mailtje of een berichtje via Facebook.
– de ontwikkelaar waardeert je app op met nog eens 50 recepten.
– resumé: 150 recepten voor € 1,99
Dan kun je voorlopig weer even vooruit ;-).

Ik ben inmiddels ruim over de 400 recepten heen en ben helemaal fan van deze app. Reden dus dat ik hem onder jullie aandacht breng.

Op dit filmpje kun je zien hoe het werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Receptenmaker met verrassing
Facebook
WhatsApp
Pinterest