Pinda dadel repen

Een simpel en snel recept is af en toe ook leuk om te maken. Niet minder dan 4 ingrediënten heb je voor deze ontzettende lekkere pinda dadel repen nodig. Ik kan er nu weer een heel verhaal bij gaan maken maar dat doe ik effe niet. Gewoon hup, de keuken in en aan de slag voor deze heerlijke repen!! 

Pinda dadel repen

Ingrediënten voor 10  grote of 20 kleine repen
2 el havermout
10 medjool dadels
5 el pinda’s
2 el cacaopoeder

Zo maak je het
Ontpit de dadels en doe samen met de cacao en havermout in de keukenmachine.
Draai er een plakkerig deeg van. Voeg de pinda’s toe en draai nog even door.
Haal het deeg uit de machine en leg op een stuk bakpapier. Vouw het bakpapier ruim erover heen en rol met een deegroller het deeg tot een plak van ongeveer 3 cm dik.
Leg de plak minimaal 1 uur in de koelkast zodat het wat harder wordt.
Snij daarna met een scherp mes de plak in stukjes. Hoe groot je ze maakt is helemaal aan jou. Ik maakte er kleine vierkantjes van.
Bewaar ze in de koelkast. Maar zeker weten dat ze al snel op zullen zijn. Hier blijf je van eten.

En wanneer je nu eens iets anders mee wilt nemen als je ergens op visite gaat. Doe deze pinda dadel repen in een leuke weckpot, strik erom en je hebt een super leuk en lekker cadeautje om te geven.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Pinda dadel repen
Facebook
WhatsApp
Pinterest