Eiersalade (v)

Eiersalade kun je het hele jaar door eten natuurlijk. Deze eiersalade is prima om tijdens de Pasen op tafel te zetten. Door en door koud is hij het lekkerst vind ik.
Een voordeel is dat  het erg simpel te maken is. Je moet er alleen even aandacht aan besteden (en een beetje liefde). Je kunt het allemaal in een schaal gooien, roeren en klaar is je eiersalade. En dan nog dat beetje liefde en je hebt een super lekkere salade.
Voor het geval dat je nog een gerechtje voor de Paasbrunch moet maken, deze salade zal zeker in de de maak vallen.

Eiersalade

Ingrediënten
4 eieren
1 aardappel
1 el mayonaise
2 el yoghurt
2 tl mosterd
2 augurken
1 bosui
sap van kwart citroen
flinke draai peper
3 gedroogde tomaten
2 el liefde
eventueel ½ appel

Zo maak je het
Schil de aardappel, snij in stukjes en kook ze gaar, giet af en doe ze een een grote schaal.
Kook de eieren 6 minuten en laat schrikken.
Snij of prak de aardappel fijn. Schil de eieren en snij klein. Snij de bosui, augurken en de gedroogde tomaten in kleine stukjes.
Meng de rest van de ingrediënten erdoor en meng alles voorzichtig door elkaar. Proef en voeg eventueel wat meer peper en/of citroen sap toe. Wil je de salade nog een frisser smaakje geven, voeg dan een ½ appel in stukjes toe.
Eet deze eiersalade op een boterham of cracker. Ook bij de borrel op een toastje doet hij het goed.
Geniet ervan!

eiersalade

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Eiersalade (v)
Facebook
WhatsApp
Pinterest