Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Chocolade courgette cake

Pienskeuken / Zoet  / Chocolade courgette cake
chocolade courgette cake

Chocolade courgette cake

hier een kijkje.

2 Comments
  • Marian van Ek
    september 7, 2016

    Ha Pien, ik heb hem vandaag gemaakt met zoals je op facebook al zei, 600 gram courgette.
    Tevens heb ik er 100 ml minder water in gedaan, omdat ik het beslag al nat genoeg vond. Verder heb ik er een combinatie mengsel meel van gemaakt: 150 gram speltmeel, 50 gram kokosmeel dat absorbeert het vocht meer en ruim 50 gram amandelmeel. Nu is het een uur gebakken en is het toch nog erg nattig geworden. Verder stond niet in het recept wanneer de 70 gram noten er nu in moesten en ben ik die dus vergeten. En heb ik een bakvorm van 24 cm lengte gebruikt, wat ook niet precies in het recept vermeld staat. Al met al een recept waar nu wat aan geknutseld kan worden. Dit zijn maar even mijn bevindingen. Verder smaakte hij prima hoor !! Groet, Marian van Ek

Leave a Comment

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,- Sluiten