Zoete aardappel sandwichspread – 5 or less

Je zult wel denken zoete aardappel sandwichspread, bestaat dat?? Nou, om je de waarheid te zeggen heb ik het nog nooit in de winkel zien staan, maar toen ik deze zoete aardappel sandwichspread had gemaakt en op een broodje deed was ik om. Hier zouden de mensen Heinze goed geld mee kunnen verdienen ;-). Maar eigenlijk is het zo’n makkelijk recept om te maken, dat ik denk dat je hem veel liever zelf maakt. Je hebt er alleen nog een lege glazen pot voor nodig om hem te bewaren. Probeer hem eens en ik denk dat je niet meer anders wilt op brood. Als het je lukt om hem helemaal koud te laten worden want dan smaakt hij nog lekkerder.

 

Zoete aardappel sandwichspread

Dit heb je nodig 
2 zoete gekookte aardappelen
4 augurken
3 el zilveruitjes
1 el rijststroop

 

sandwichspread van zoete aardappel

 

Zo maak je het
Snij de augurken in stukjes en doe alle ingrediënten in de keukenmachine en maal tot je tevreden bent over de structuur.
Pak een schone pot, schrijf erop wat erin zit en de datum en zet in de koelkast. Koud is de sandwichspread van zoete aardappel veel lekkerder dan warm, dus eerst goed af laten koelen voordat je een broodje ermee kunt eten.
Als je met een schone lepel steeds iets er uit haalt is het makkelijk 2 weken houdbaar. Maar hoogstwaarschijnlijk is het al eerder op ;-))

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Zoete aardappel sandwichspread – 5 or less
Facebook
WhatsApp
Pinterest