Type what you are searching for:

Gezonde wrap met wraphouder

Pienskeuken / Lunch  / Gezonde wrap met wraphouder
gezonde wrap met wraphouder

Gezonde wrap met wraphouder

Wraps eten wij hier best wel vaak. Op mijn werk zeggen ze wel, jij wordt nog eens een wrap¬† ūüôā . Ik maak ze in allerlei soorten en maten. Gister werd door de post wel een heel handig apparaatje afgeleverd. De WRAPHOUDER¬†van Tiny Innovations. Tiny Innovations is een Student Company van 4e jaars Technische Bedrijfskunde studenten van de Hogeschool InHolland in Alkmaar. ¬†Echt super gaaf hoe studenten zoiets moois kunnen bedenken en uiteindelijk ook kunnen laten produceren. Op de site staat dat het de bedoeling is om een innovatief product te ontwerpen, produceren en vermarkten. Nou dat is ze zeker gelukt. De WRAPHOUDER.¬†Vanaf nu kan een wrap met veel gemak gegeten worden en dit zonder te knoeien op bord of kleding, ideaal!

Dat wilde ik natuurlijk meteen uitproberen en maakte deze gezonde wrap met ingredi√ęnten die in de koelkast lagen. En ideaal is hij zeker.

Gezonde wrap

Ingredi√ęnten voor 2 personenwraphouder
2 spelt wraps
4 el hummus
1 wortel
2 handjes rucola
50 gr feta

Zo maak je het
Warm de wraps op door ze 20 seconden op vol vermogen in de magnetron te doen.
Snij de wortel in dunne reepjes.
Besmeer elke wrap met 2 el hummus. Maar laat een randje vrij, zoals je op de 1e foto kunt zien. Leg in het midden van links naar rechts een handje rucola en verdeel de reepjes wortel daar weer over. Verkruimel de feta en leg dit ook in het midden van de wrap. Rol de wrap op en pak dan het stokje van de wraphouder. Die leg je op het onderste gedeelte en je rolt je wrap hier een stukje omheen. Duw het stokje in het houten blokje en ga lekker genieten van je gezonde wrap. Schep eventueel nog een beetje hummus naast de wrap.

Misschien denk je nu, ja het zal allemaal wel maar ik snap er niets van. Hier vind je een filmpje hoe je het moet doen. Ga jij dit ook bestellen???

Eet smakelijk!

gezonde wrap gezonde wrap

1 Comment
 • Guus
  december 30, 2015

  Beste Pauline,

  Heb de wrap gegeten met gebruik van de makkelijke wrap houder en hij was heerlijk en gezond.

  Groet,

  Guus

Leave a Comment