Search
Close this search box.
Wrap met zalmmoot

Jullie zullen wel denken, heb je haar weer met een wrap. Maar deze wrap met  zalmmoot en avocado moet ik gewoon delen met jullie. Dit is zo´n heerlijk recept waarvan ik zeker weet dat als je dit recept eenmaal hebt gegeten, je hem vaker eet. Het leuke is ook nog dat het makkelijk en snel te maken is en het ook een volwaardige maaltijd is. Je moet het zalmmootje even grillen om deze wrap te maken en dat is de moeite waard.   

Wrap met zalmmoot

Ingrediënten voor 4 personen
4 moten zalm (diepvries of vers)
8 kleine of 4 grote wraps
1 tomaat
2 avocado’s
125 ml ( Griekse)yoghurt
1 citroen
1 el peterselie
peper en zout
olijfolie

Zo maak je het
Laat een grillpan goed heet worden.
Bestrijk de zalm met wat olijfolie. Breng deze op smaak met peper en zout en het sap van een halve citroen.
Leg de ingevette zalm in de hete grillpan en zet het vuur middelhoog. Grill de zalm aan weerszijden goudbruin. Het hangt van de dikte van je zalm af hoe lang je hem moet grillen. Trek de zalm halverwege een beetje uit elkaar.

Avocadosaus: Snij de avocado’s doormidden. Lepel het vruchtvlees er uit en prak dit fijn in een kommetje. Voeg de yoghurt toe en het sap van de andere helft van de citroen en meng het door elkaar. Breng de avocado dip op smaak met wat peper en zout.

Was de tomaatjes en halveer ze. Schep door de avocadosaus.
Warm de wraps even kort in een droge koekenpan of magnetron. Hier worden ze vaak net iets zachter van.
Verdeel een flinke lepel van de avocadosaus over de wraps. Smeer dit uit.
Trek de zalm met een vork iets uit elkaar. Verdeel ongeveer een halve moot zalm over een wrap. En klaar is de wrap met zalmmoot.

Eet smakelijk!

Heb jij deze wrap met zalmmoot gemaakt?? Laat het mij weten hoe jij dit gerecht vindt via Facebook of Instagram met #Pienskeuken.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Wrap met zalmmoot
Facebook
WhatsApp
Pinterest