Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Torito chips

Pienskeuken / Hartig  / Torito chips
torito chips zelf maken

Torito chips

Mexicaanse kruiden

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snij de wraps doormidden en leg ze op elkaar. Snij ze nog eens doormidden en ga er nu steeds drie-hoekjes van snijden. Soms worden het een beetje vier-hoeken maar dat maakt natuurlijk niet uit. Het gaat om de smaak.
Doe de stukjes in een grote kom en strooi er de kruiden over en voeg een scheutje olijfolie toe. Meng dit alles goed met een spatel. Voeg eventueel nog wat kruiden en olie toe als je het idee hebt dat niet alle wrap ermee bedekt is.
Bedek een bakplaat met bakpapier of bakmat en spreid de stukjes erover. Zorg dat ze zo min mogelijk over elkaar liggen.
Zet 5 minuten in de oven. Hussel even door en zet nog eens 5 minuten in de oven. Kijk uit dat het niet verbrand. Als je tevreden bent haal je de bakplaat uit de oven en laat de torito chips op de bakplaat helemaal afkoelen. Bewaar in een luchtdichte verpakking.

Super lekker bij deze pittige wrap of bij de borrel met een lekkere guacamole en natuurlijk bij deze heerlijke salsa.

wrap met rundergehakt  salsa

Heb jij dit recept gemaakt?? Laat het mij weten via Facebook of Instagram met #Pienskeuken. Vind ik super leuk!

No Comments
Leave a Comment

Pienskeuken is van 12 juli t/m 19 juli gesloten vanwege vakantie. Zaterdag 22 juli duik ik graag de keuken weer voor je in. Sluiten