Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Heksenkaas

Pienskeuken / Basisrecepten  / Heksenkaas

Heksenkaas

mayonaise
1 tl honing
4 takjes peterselie
2 bosui
zout

Zo maak je het
Ik kan nu weer een heel omslachtig verhaal typen hoe je deze heerlijke heksenkaas maakt, maar dat is zonde. Je doet alle ingrediënten in de keukenmachine en draait er een lekkere romige smeerseltje en dippie van. Over en uit.

Serveer dit met stukjes schoon gemaakte wortel, komkommer of andere rauwkost. Op een stokbroodje smaakt het ook super lekker. Of dip er een lekker toastje in. Ook zeker een aanrader. Te veel om op te noemen. Eet dit gewoon wanneer je wilt omdat het zo lekker is 🙂

Wanneer je het luchtdicht en in de koelkast bewaard blijft het zeker 1 week goed. Zeker weten dat hij dat niet haalt. Deze heksenkaas is al veel eerder op 🙂

heksenkaas

No Comments
Leave a Comment

Pienskeuken is van 12 juli t/m 19 juli gesloten vanwege vakantie. Zaterdag 22 juli duik ik graag de keuken weer voor je in. Sluiten