Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Havermout kokoskoek

Pienskeuken / Samen met je kind  / Havermout kokoskoek
havermout kokoskoek

Havermout kokoskoek

lekkere tussendoortje.

Havermout kokoskoek

Ingrediënten voor een schaaltje vol
140 gr havermout
70 gr speltmeel
70 gr kokossnippers
12 dadels
100 gr kokosolie
3 el honing
2 rijpe bananen
2 eieren
½ tl baking soda
4 el lijnzaad

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden. Bekleed een ovenschaal van 26×20 cm met bakpapier.
Doe de eieren, honing, bananen en gesmolten kokosolie in de blender en mix het glad. Doe de andere ingrediënten in een grote kom en roer het mengsel uit de blender erdoor. Schep het in de ovenschaal en strooi de zonnebloem pitten erover. Druk het een beetje plat met de bolle kant van een lepel. Bak de koek in 20 tot 25 gaar en goudbruin. Luchtdicht afgesloten is deze koek ongeveer 4 dagen houdbaar. Maar zeker weten dat hij al eerder op is.

Vind je het lekker als de koek een beetje koud is, dan kun je hem ook in de koelkast bewaren. En invriezen kan natuurlijk ook. Verpak ze dan per stuk, zo heb je iedere dag een vers tussendoortje.

No Comments
Leave a Comment

Pienskeuken is van 12 juli t/m 19 juli gesloten vanwege vakantie. Zaterdag 22 juli duik ik graag de keuken weer voor je in. Sluiten