Make your own custom-made popup window!

Pop-up tekst aanpassen bij Select Options
[contact-form-7 id="0" html_class="cf7_custom_style_1"]

Aardbeienjam

Pienskeuken / Basisrecepten  / Aardbeienjam
aardbeienjam

Aardbeienjam

humus of barbecuesaus netjes in een potje te krijgen.
Draai de deksel goed strak aan en zet de potjes op z’n kop. Laat dit een uur staan. Zet ze dan weer overeind en laat volledig afkoelen. Ik zette ze ’s avonds in de koelkast. Eén potje gaf ik cadeau en het andere potje at ik zelf op een crackertje, boterham of door de yoghurt ;-).

Het is een lekkere frisse ietsje zure jam. Hou je daar niet van voeg dan aan het eind nog een lepeltje honing toe.
In de koelkast is deze jam zeker een week houdbaar. Gebruik wel steeds een schone lepel  om het uit te scheppen.

No Comments
Leave a Comment

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten